Beautiful Landscape
Shpresa_Vector.png

...shtyhet për shkak të coronës.       Për datën e re do t`ju informojmë!

 

...wegen CORONA verschoben. Neuer Termin wird bekannt gegeben!

Shqip

 

 

Megjithëse  14 shkurti nuk ka një rëndësi jetike për ne, është bërë tradicion në shumë vënde të botës të festohet si ditë për dashurinë.

Meqenëse këtë vit, për shkak të Coronës, fatkeqësisht nuk mund ta zhvillojmë «mbrëmjen për martesën» ne dëshirojmë të inkurajojmë njeri tjetrin që thjesht ta festojmë këtë privatisht: Një lule, një gatim i posaçëm, një kartolinë por mund të marrim edhe kohë për një bisedë të ngrohtë si çift e të Festojmë bashku!

 

 

Dita e Valentinit e dielë 14 Shkurt 2021

 

Gëzoni një pasdite / mbrëmje të veçantë dhe prisni të jeni së bashku duke i kushtuar vëmëndjen njëri tjetrit si çift !!

 

 

Disa sugjerime për bisedën tuaj:

 

 

A e mbani mend fillimin e njohjes suaj:

Çfarë ju pëlqente veçanërisht tek bashkëshorti juaj kur u takuat për herë të parë?

Cilat tipare të karakterit ju kanë bërë përshtypje?

 

 

Çfarë vlerësoni te bashkëshorti juaj sot?

 

 

Për çfarë do të donit ta falenderonit bashkëshortin tuaj?

 

 

Përfundoni fjalinë e mëposhtme:

Unë e ndjej që ti më do kur ti ...

 

 

Çfarë dëshironi për lidhjen tuaj për këtë vit? Çfarë hapash specifike mund të ndërmerrni?

 

 

 

Një koment:

 

Martesa është pak si një automjet - i duhet shërbim i rregullt që të vazhdojë të eci. Shumë çështje ne jemi në gjëndje ti rregullojmë vetë - por ndonjëherë jemi  të gëzuar dhe mirënjohës kur një ekspert mund të na ndihmojë.

 

Nëse ju si çift vëreni se jeni "mbërthyer" diku dhe "automjeti juaj i martesës ka nevojë për një shërbim", thjesht kontaktoni Lea Luarasin. www.lealuarasi.com Ajo do të jetë e  gatëshme t'ju ndihmojë të vendosni përsëri "vaj në motorr"  për të vazhduar të inkurajuar rrugën e jetës.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Deutsch

 

Da dieses Jahr Corona-bedingt leider kein «Ehe-Abend» im Rahmen von CANS durchgeführt werden kann, möchten wir euch ermutigen, dies einfach für euch privat zu machen: Nehmt euch als Paar Zeit, um miteinander zu FEIERN!

 

 

 

Valentinstag Sonntag 14. Februar 2021

 

Geniesst zusammen einen besonderen Nachmittag / Abend und freut euch, dass ihr als Paar gemeinsam unterwegs sein dürft !!

 

 

Einige Gesprächsanregungen:

 

 

Erinnert euch an die Anfangszeit eurer Bekanntschaft:

Was hat dir damals, als ihr euch kennen gelernt habt, besonders gefallen an deiner Partnerin / deinem Partner? 

Welche Charaktereigenschaften haben dich beeindruckt?

 

 

Was schätzt du an deiner Partnerin / deinem Partner heute?

 

 

Wofür möchtest du deiner Partnerin / deinem Partner DANKE sagen?

 

 

Macht folgenden Satz fertig:

Ich fühle mich geliebt von dir, wenn du …

 

 

Was wünscht ihr euch für eure Beziehung für dieses Jahr? Was für konkrete Schritte könnt ihr umsetzen?

 

 

 

Eine Anmerkung:

 

Mit der Ehe ist es ein bisschen wie mit einem Auto – es braucht regelmässigen Service, damit es gut läuft. Vieles kann man zwar vorzu selber in Schuss halten – aber manchmal ist man auch froh und dankbar, wenn ein Fachmann weiterhelfen kann.

 

Falls ihr als Paar merkt, dass ihr irgendwo «stecken geblieben» seid und euer «Ehe-Gefährt einen Service braucht», meldet euch ganz unkompliziert bei Lea Luarasi www.lealuarasi.com. Sie ist gerne bereit, euch zu helfen, wieder «Öl ins Getriebe» zu giessen und neu «Fahrt aufzunehmen».

Version zum downloaden als pdf

 Kërkesë për bulletin-
Newsletter anfordern
  • Facebook

©shpresa.online