top of page

Qëllimi ynë është që të ofrojmë çështje të aktualitetit, intervista dhe burime të shkruara nga njerez te thjeshte dhe te vertete, të cilët jane perballur me parw ose përballen tani me të njëjtat çështje dhe situata që çdo grua përjeton.

 

Botimi është unik çdo herë i shkruar nga gra dhe burra që sinqerisht frymëzojnë, inkurajojnë dhe afirmojnë njëri-tjetrin nëpërmjet dashurisë së tyre dhe dëshirës për të ndihmuar të tjerët. 

 

Ne thelb Ilira ka dy kuptime: 1 - te sjell ndermend ILIRINE dhe 2- LIRINE. Eshte Ilira dhe jo Iliri sespe eshte nje reviste dedikuar gruas shqiptare qe vjen me nje histori e tradite te lashte, njekohesisht eshte e lire ne Krishtin.

Ilira
page_1_thumb_large.jpg
Unknown.jpeg
Ilira

“Përmbledhësi arkeologjik shqiptar do të jetë një botim serie me emrin Iliria, mbasi Shqipëria bën pjesë në trevën ku banuan ‘ilirët e mirëfilltë’” (shënim hyrës redaksional të numrit të parë të revistës Iliria).

Revista Iliria është periodik shkencor i Institutit të Arkeologjisë (Akademia Studimeve Albanologjike), në të cilin pasqyrohen rezultatet më të reja të studimeve e kërkimeve arkeologjike në territorin shqiptar. Revista Iliria ka shërbyer si pasqyrë e mendimit arkeologjik shqiptar, që në fillimet e botimit të saj në vitin 1971.

Në revistën Iliria botohen shkrime të kërkuesve shkencorë, anëtarë të Institutit të Arkeologjisë dhe bashkëpunëtorëve të jashtëm (kombëtarë dhe ndërkombëtarë), me të cilët Instituti kryen projekte të përbashkëta gërmimi dhe studimi. Artikujt, studime të mirëfillta autentike shkencore, paraqesin rezultatet e kërkimeve më të reja në fushën e arkeologjisë shqiptare, duke shprehur qëndrime analitike dhe sintetike mbi arkeologjinë dhe historinë e lashtë shqiptare.

Artikull Ilira

Ilira Artikel

Lächeln Frau mittleren Alters

Shpresë dhe Lumturi-

Hoffnung und Glück

Vater und Kinder

Edukimi i fëmijëve-Kindererziehung

Dollar-Scheine

Financat-

Finanzen

Unknown.jpeg

Histori-

Geschichte

Weihnachtsstern-Dekorationen

Krishtlindjet-

Weihnachten

frische Küche

Kuzhina-

Küche

Ehe

Martesa-

Ehe

IMG_5983.jpeg

Nga Bibla-

Aus der Bibel

Osterpralinen

Pashkët-

Ostern

Person Schreiben

Poezi-

Poesie

Sitzung beim Psychologen

Psikologi-

Psychologie

Doktor High Five

Shëndeti-

Gesundheit

Stapel von Zeitschriften
Shpresa_Vector.png
bottom of page